En statusrapport från Colombia

BD Bil AB:s arbetslag är framme i Colombia och tagit sig till Riohacha. Nu har byggnationen av den nya skolan äntligen börjat.

Vi har redan fått träffa och lära känna den lokala befolkningen och under vår vistelse här kommer vi att visa er videos och bilder på allt från området till den nya skolan och de fantastiskt fina människorna vi har fått lära känna.

Redan under dag ett ser det ut som att vi har fått en hel del gjort, väggar har börjat byggas och fönster ska monteras på första byggnaden. Mycket återstår såklart, men vi är på god väg!

Barnen som väntar på sin nya skola har kommit förbi och tittat på medan vi har byggt och det fick de självklart göra. Vi har även ett gäng ungdomar som spelar fotboll precis vid byggplatsen, vi ska definitivt ta med en fotboll och spela med dem, det ser vi fram emot! Det var hur kul som helst att få träffa barnen och ungdomarna som snart ska få ta del denna skola.

På dessa sexton dagar i Riohacha har vi som mål att bygga klart tre(!) byggnader som ska komma att bli en skola. Det är en utmaning, men absolut görbart!

Mer kommer, se nu till att hålla er uppdaterade i allt vi gör här via vår Facebook-sida och Instagram!

#BDBilColombia2018

Facebook.com/bdbil.se

Instagram: @bdbilab

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lämna en kommentar

Om Oss

Vi på BD Bil tycker att en bilaffär ska kännas trygg och smidig.Vi hjälper dig oavsett om du ska köpa bil eller sälja bil. För oss är det självklart att våra säljare guidar dig som köpare genom hela processen för att skapa en trygg och smidig bilaffär.

sv_SESwedish