Imorgon åker vi

Imorgon är det dags för personalens avresa mot Colombia. Som de flesta vet så planerar BD Bil AB att bygga en ny grundskola i staden Riohacha.

Äntligen är det dags, resurserna och materialet har köpts in och alla medarbetare är redo. Våra anläggningar ska fortfarande vara operativa. Personalen delas upp i två grupper, där ena gruppen åker första veckan till Colombia och andra gruppen stannar kvar i Sverige och arbetar i våra anläggningar. Veckan efter sker en rotation mellan grupperna.

“Denna resa och alla framtida resor med samma syfte ska förhoppningsvis lära mig att uppskatta människor och livet, både här hemma och i kommande destinationer.” – Erik Sönnerfors, Regionchef BD Bil

Känslorna är olika inför resan, men en sak har de gemensamt, och det är viljan och spänningen inför en resa som förhoppningsvis ska ge nya perspektiv för alla och även ge motivation till framtida resor och arbeten med samma syfte. För precis som vi har skrivit tidigare, detta blir första av många resor framöver för BD Bil AB.

Vi kommer ständigt hålla våra läsare och följare uppdaterade i vad som händer på plats. Se till att hålla koll på våra sociala medier och även i Nyheter-sektionen här på bdbil.se/nyheter.

BD Bil AB vill även tacka alla som stöttat arbetet och sett fram emot vad som komma skall. Ni har gett oss energi och motivation till att ta detta till nya höjder och ständigt vilja göra bättre.

“Vi ser fram emot att lämna över resurserna som krävs för att andra individer ska få möjligheten att utvecklas. Och utöver det ser jag faktiskt fram emot att få umgås med alla i personalen och få lära känna alla bättre, få komma närmre alla.” – Dejan Basaric, Grundare & VD BD Bil

Imorgon gäller det. Vi ses i Colombia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lämna en kommentar

Om Oss

Vi på BD Bil tycker att en bilaffär ska kännas trygg och smidig.Vi hjälper dig oavsett om du ska köpa bil eller sälja bil. För oss är det självklart att våra säljare guidar dig som köpare genom hela processen för att skapa en trygg och smidig bilaffär.

sv_SESwedish