Statusrapport 2 från Colombia: Nästa team är på väg!

Nu har det gått en vecka sedan vi började byggnationen av den nya skolan i Riohacha, Colombia. Det har gått hur bra som helst och vi har en av tre byggnader uppe och klara med byggnad nr 2 snart klar.

Våra fantastiska kollegor som har varit på plats här i Colombia ska nu åka hem och det nya teamet som hållit ställningarna på hemmaplan ska nu åka till Colombia och bygga vidare.

Under resans gång har vi lärt känna en massa fantastiska individer, som 18-årige Oliver, som tillsammans med sin far har hjälpt till att bygga skolor i området i flera år. En bra person som vill göra gott i samhället och bana vägen för andra att få en bättre framtid. När första teamet avslutade sin sista arbetsdag inför grupprotationen fick Oliver skor som räcker för 18 år framåt! Vår personal fick då åka barfota tillbaka till hotellet. Detta blev sedan ett dilemma för vissa när gruppen sen skulle ut och äta middag på kvällen. Men glädjen hos Oliver gjorde att vi helt enkelt klarade oss utan skor ett tag. Oliver fick även en BD Bil-arbetströja av oss, för att markera att han nu är en av oss!

Nu är Team nr 2 på väg till Colombia och vi som är kvar väntar in dem. De som är kvar här är Dejan, Elias, Erik och vår fotograf Binniam.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lämna en kommentar

Om Oss

Vi på BD Bil tycker att en bilaffär ska kännas trygg och smidig.Vi hjälper dig oavsett om du ska köpa bil eller sälja bil. För oss är det självklart att våra säljare guidar dig som köpare genom hela processen för att skapa en trygg och smidig bilaffär.

Strängnäs

Gesällvägen 4
645 41 Strängnäs
Tel: 08-410 100 34
E-post: strangnas@bdbil.se

Mån – Fred 09:00 – 19:00
Lör – Sön 10:00 – 16:00

Täby

Tillverkarvägen 13
187 66 Arninge
Tel: 08-410 100 34
E-post: taby@bdbil.se

Mån – Fred 09:00 – 19:00
Lör – Sön 10:00 – 16:00

Läs vår integritetspolicy här.

Bd Stockholm Bil AB | All rights reserved

Powered by

POWERED BY

sv_SESwedish