Välkommen Willy, vår nya säljare! - BD Bil

Välkommen Willy, vår nya säljare!

Willy Austrell är vår nya säljare i Täby-anläggningen. Han är 19 år gammal och har tidigare arbetat som larmförsäljare. Willy har ett genuint intresse för bilar, framförallt sportbilar och av tyska tillverkaren BMW. Det brinnande intresset för bilar kombinerat med en social och positiv personlighet gör att arbetet som bilförsäljare visat sig passa Willy perfekt.

Tre snabba frågor till Willy

Vad intresserar dig med jobbet som bilförsäljare?

Först och främst att träffa så mycket nya människor! Jag är väldigt social och gillar att prata och umgås med människor. Lägg därpå till att vägleda kunden till en bilaffär som matchar behovet blir en ”perfect match”

Vad tror du att kunderna uppskattar hos dig?

Jag tror att kunderna uppskattar att jag är nyfiken på dem och sätter mig in i affären. Jag är engagerad hela vägen och det tror jag att dem gillar. Dessutom försöker jag alltid att vara så tydlig det bara går så att kunden känner sig trygg.

Vad gör du på fritiden?

Just nu arbetar jag mycket, även på fritiden för att jag gillar mitt jobb så mycket. Men annars hänger jag med kompisar, utövar en del racketsport b.la. Padel och lagar mat!

Kontaktuppgifter till Willy Austrell

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lämna en kommentar

Om Oss

Vi på BD Bil tycker att en bilaffär ska kännas trygg och smidig.Vi hjälper dig oavsett om du ska köpa bil eller sälja bil. För oss är det självklart att våra säljare guidar dig som köpare genom hela processen för att skapa en trygg och smidig bilaffär.

Strängnäs

Gesällvägen 4
645 41 Strängnäs
Tel: 08-410 100 34
E-post: strangnas@bdbil.se

Mån – Fred 09:00 – 19:00
Lör – Sön 10:00 – 16:00

Täby

Tillverkarvägen 13
187 66 Arninge
Tel: 08-410 100 34
E-post: taby@bdbil.se

Mån – Fred 09:00 – 19:00
Lör – Sön 10:00 – 16:00

Läs vår integritetspolicy här.

Bd Stockholm Bil AB | All rights reserved

Powered by

POWERED BY

sv_SESwedish
fiFinnish sv_SESwedish